Team Cyclops Forums  

Go Back   Team Cyclops Forums > CycloDS Discussion > Micro/Mini General Discussion

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 07-28-2011, 04:03 AM
Wolf Wolf is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 3
Default PNY 8gig sdhc?

So i went to fredmeyers and bought a PNY 8gig Micro SDHC class 4 and my computer detects it fine i can put files onto it. but when i plug it into my Cyclods Evolution all i get is the bottom screen with the logo and green bar. no version number time menu nothing. But i can take the card out and just put in the cyclo and ill get an error message saying please insert an SD card. Its formatted using windows 7 ultimate to a fat32 format. Any help? or should i just return it?
Reply With Quote
  #2  
Old 07-28-2011, 07:04 AM
jhachi jhachi is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 13
Default

Try using the Panasonic SD formatter (Google it)
If it still dont work, try the.....i forget what its called.....alternate format method in the program's options.
Reply With Quote
  #3  
Old 07-31-2011, 08:28 AM
Wolf Wolf is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 3
Default

I got it working. all games are just really really slow coming outta the Loading screen
Reply With Quote
  #4  
Old 08-09-2011, 09:49 PM
Wolf Wolf is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 3
Arrow

UPDATE: So after the games get loaded once the time coming off the laoding screen is reduced a bit. So if a mod could close this thread that would be great seeing as I anwsered my own question.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 09:06 PM.