Team Cyclops Forums  

Go Back   Team Cyclops Forums > CycloDS Evolution Discussion > Evolution General Discussion

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12-05-2008, 11:23 AM
OuahOuah's Avatar
OuahOuah OuahOuah is offline
Member
 
Join Date: Jun 2007
Location: France
Posts: 51
Default Cheats and RTS at the same time ?

Hello

Is it possible to activate both cheats and RTS when launching a game ?
'cause I select a cheat, press SELECT+A but the RTS is not initialized.

Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 12-05-2008, 11:52 AM
Destructobot Destructobot is offline
Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 83
Default

You only need to hold select while you start the game once to create the RTS file; after that it stays enabled as long as the file still exists.
Reply With Quote
  #3  
Old 12-06-2008, 04:29 AM
OuahOuah's Avatar
OuahOuah OuahOuah is offline
Member
 
Join Date: Jun 2007
Location: France
Posts: 51
Default

Yes, thank you
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 02:32 PM.