Team Cyclops Forums  

Go Back   Team Cyclops Forums > CycloDS Evolution Discussion > Evolution General Discussion

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12-29-2011, 02:02 AM
vetteguy112233 vetteguy112233 is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 3
Default Original CycloDS not working on 3DS?

I've searched this forum and Google and haven't found my answer. My kids got 3ds's (upgrading from the original Nintendo DS). It has worked flawlessly on their DS's, but when it's put into the 3DS it doesn't even recognize there is a cartridge inserted.

I was on an extremely old firmware, so I put 2.3 on and booted the original DS so the changes would take effect, but that didn't change anything when inserted into the 3DS.

Am I missing a thread somewhere that explains how to fix this?
Reply With Quote
  #2  
Old 12-29-2011, 03:59 AM
vetteguy112233 vetteguy112233 is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 3
Default

I changed my wording and searched again and found my answer. I guess none of the original Cyclods carts work on the 3ds, however the one for the DSI does work.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 04:06 AM.